Boodschappendiensten

De SWO heeft voor u 2 diensten om uw boodschappen in huis te halen.

 

Boodschappenbus.

Deze SWO bus rijdt op vrijdag naar het Winkelcentrum Akkerhof. Hier vindt u een ruim aanbod aan winkels en bij slecht weer loopt u lekker overdekt. U wordt rond 10.30 uur thuis opgehaald en weer thuis gebracht rond 13.30 uur.
Indien u begeleiding nodig heeft bij het winkelen dan kunt u deze zelf meenemen of aanvragen via de SWO. De kosten van de begeleiding zijn voor uzelf.
Wanneer u gebruik wilt maken van de boodschappenbus dan kunt u zich aanmelden bij de SWO. Voor deze dienst werken wij met een strippenkaart. Deze kaart heeft 6 strippen en kost € 9,00. 1 strip is een enkele reis.Losse kaartjes zijn ook verkrijgbaar die kosten € 1,50 voor een enkele reis.

Boodschappenpendelbussen.

Deze SWO bus pendelt op vrijdag vanaf het Goudenregenplein (de Marckenhof) van 13:00 tot 15:00 uur en vanaf de Serreburgh van 11:00 tot 13:00 uur naar winkelcentrum Sterrenhof in het Sterrenkwartier.
Deze dienst is gratis  en wordt gesponsord door winkeliersvereniging Sterrenhof.

Daarnaast pendelt er op donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur een bus tussen de IJsselstraat  en Biesboschstraat naar winkelcentrum Maaswijk, deze dienst kost €1,50 per enkele rit.

naar het contactformulier