Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Vacature Administratie expert m/v

Ben jij iemand die graag orde op zaken stelt? Geen probleem heeft met verdieping in de administratie? Vind je het leuk om anderen te helpen bijvoorbeeld met het sorteren en uitzoeken van de post, rekeningen en zakelijke correspondentie? Ben je geduldig en realiseer je je dat sommige mensen informatie niet zo snel meer opnemen? Heb je de mogelijkheid om wekelijks of twee-wekelijks een uurtje beschikbaar te zijn voor iemand?

Herken jij je hierin?

Dan willen we graag dat je solliciteert naar onze vacature Administratie expert m/v. Een Administratie expert m/v is een bezoekvrijwilliger bij senioren die niet meer in staat zijn om zelf hun administratie op orde te houden en geen beroep kunnen doen op familie, vrienden of buren. Je hoeft niet de deskundige of hulpverlener te zijn. Uitgangspunt is dat samen orde brengt in de administratie en waar nodig andere problematieken signaleert en rapporteert aan de Ouderenadviseur van de SWO.

Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar: vrijwilligerswerk@swospijkenisse.nl ovv Vacature Administratie expert. Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

X