Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Vacature Vrijwilliger Vrije dagbesteding

Voor de nieuw op te starten activiteit “ Vrije dagbesteding”  is het SWO op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die ons willen helpen de vrije dagbesteding/activiteiten voor ouderen op te starten. De vrije dagbesteding is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar daginvulling en sociale contacten.

 

De activiteiten worden in De Mei, locatie de Es en Terras aan de Maas georganiseerd.

Wat vragen wij van jou? Dat je op een vaste dag(deel) in de week beschikbaar bent. Dag in overleg.

Tijden tussen 10.00 uur tot 16.00 uur. Dat je gewend bent om in een team te werken en rekening houdt met elkaar. Dat je zelfstandig  kunt werken. Daarnaast ben je stressbestendig en geduldig. Je bent een mensen mens, je hebt oog voor de mensen in de groep en weet ze actief te houden met interessante gesprekken of activiteiten zoals het klaarmaken van bijvoorbeeld het voorbereiden van de middagmaaltijd, sjoelen, wandelen en bloemschikken.

Wat bieden wij jou? Je bent onderdeel van een enthousiast en gezellig team dat professioneel begeleid wordt door een medewerker van het SWO. Je  gaat mee draaien in een nieuw op te starten activiteit, waarin wij jou deskundigheid, enthousiasme en inzet goed in kunnen gebruiken. Een heleboel zelfstandigheid in het nemen van beslissingen over de nieuw op te starten activiteit.

Werkzaamheden zijn: runnen en organiseren en begeleiding van cliënten tijdens diverse activiteiten, helpen met de middagmaaltijd, maken van een seizoenen activiteitenaanbod.

Kortom ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie? Waarin je een heleboel van je zelf kwijt kunt. Neem dan even contact op met de SWO, telefonisch (0181) 695 255 of via activiteiten@swospijkenisse.nl.

 

X