Tabletcursus

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - vrijdag 31 augustus 2018
13:30 - 15:30

Locatie
SWO Ontmoetingsruimte "De Mei" kleine zaal


Elke vrijdagmiddag kunt u de ontmoetingsruimte Mei binnen lopen voor een tablet-cursus. De Stichting Welzijn Ouderen (SWO) biedt hier een doorlopende cursus aan. Met een Tablet heeft u de wereld op schoot. U kunt ermee surfen, lezen, mailen, gamen, films kijken en wat al niet meer. Mulitasken is met een Tablet geen probleem, bijvoorbeeld een boek lezen en tegelijkertijd luisteren naar muziek. Of werken met fotobestanden en ondertussen luisteren naar je favoriete muziek.

Maar hoe werkt een tablet nu precies en waar moet u op letten? Daarom organiseert de SWO een tabletcursus, de cursus bestaat uit 5 lessen waarin u de beginselen van het werken met een tablet leert.

Vijf lessen kosten €30,00 voor mensen met een SWO-Servicepas, zonder servicepas kost de les €37,50. U rekent die contant af met de docent en ontvangt dan een strippenkaart. Natuurlijk krijgt ook een lekker kopje koffie of  thee in de pauze. U hoeft zich niet aan te melden. U kunt gewoon op vrijdagmiddag de ontmoetingsruimte Mei binnen stappen.

Deelnemers