Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Op woensdag 13 juni organiseert Stichting Welzijn Ouderen (SWO) het Like My Day café. Tijdens deze middag staat natuurlijk de koffie of thee voor u klaar en natuurlijk mag iets lekkers erbij niet ontbreken.

Naast heel veel voorlichting over Like My Day, een nieuwe activiteit van de SWO, waarin de senioren van Nissewaard door middel van internet veilig met elkaar kunnen communiceren, staat tijdens deze middag de snoepwinkel uit grootmoeders tijd centraal.

In de snoepwinkel is divers snoep van vroeger te vinden. Naast de snoepjes zijn ook de Oud-Hollandse koekjes te vinden in de “snoepwinkel”. Aan de hand van deze lekkernijen praten we over de tijd van toen en natuurlijk hoort proeven erbij!!

Het Like My Day Café vindt plaats in de ontmoetingsruimte Mei, aan de Winston Churchilllaan 31 in Spijkenisse. De toegang is geheel gratis.

Bent u nieuwsgierig naar Like My Day of wilt u meer informatie of zelfs gebruik gaan maken van Like My Day dan is het handig wanneer u uw laptop en/of tablet meeneemt zodat we het gelijk op uw eigen apparatuur kunnen demonstreren.

Wilt u ook kennis maken met de gezelligheid van Like My Day meldt u dan aan bij de SWO, telefonisch te bereiken op 0181-695255. Mocht u gebruik willen maken van het vervoer van de SWO dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding aangeven.

 

X