Tochtjes – er op uit

De SWO Spijkenisse organiseert diverse uitstapjes naar de mooiste plekken in en buiten de regio. In principe kan iedereen die geinteresseerd is deelnemen aan onze tochtjes of deelnemen aan een dagje er op uit. Gezellig met een groep er op uit georganiseerd door de SWO Spijkenisse.

Uitstapjes

Wekelijks organiseert de SWO uistapjes in de omgeving van Spijkenisse. Kijk voor het actuele aanbod in de SWO krant of klik op het overzicht hieronder. U wordt thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Opgave en informatie bij de SWO. Elke vier a zes weken komt er een nieuw overzicht met uitstapjes uit. Dit kunt u hieronder bekijken of ophalen bij de SWO en ontmoetingscentrum Mei.

Scootmobieltochten

Speciaal voor senioren die gebruik maken van de scootmobiel worden er iedere maand twee scootmobieltochten georganiseerd. Er zijn twee vaste groepen. De ene groep rijdt op woensdag en de andere op vrijdag.  De begeleiding van een groep wordt verzorgd door drie vrijwilligers die zich met de fiets verplaatsen. De groepsgrootte is maximaal 12 personen . De tochten zijn ongeveer 25 kilometer en worden uitgezet op het eiland Voorne Putten. Onderweg is er een stop om wat bij te praten en iets te drinken.

Overzicht activiteiten “Tochtjes – er op uit”