Tochtjes – er op uit

De SWO Spijkenisse organiseert diverse tochtjes naar de mooiste plekken in de regio. In principe kan iedereen die geinteresseerd is deelnemen aan onze tochtjes of deelnemen aan een dagje er op uit. Gezellig met een groep er op uit georganiseerd door de SWO Spijkenisse.

Bustochtjes

Wekelijks organiseert de SWO bustochtjes in de omgeving van Spijkenisse. Samen met een chauffeur en begeleider maken maximaal 5 mensen per keer een uitstapje op het eiland Voorne Putten naar bijv. Hellevoetsluis, Rockanje, een bloemkweker, maar ook wat verder weg naar bijv. Kinderdijk of Dordrecht. De deelnemers worden thuis opgehaald en na de rit weer thuis afgezet. Een kopje koffie is bij de prijs inbegrepen. De lunch niet. De eind bestemming van de rit staat vast. Met elkaar wordt bepaald waar er koffie wordt gedronken en waar de lunch gebruikt wordt.

Opgave en informatie bij de SWO. Elke vier a zes weken komt er een nieuw overzicht met uitstapjes uit. Dit kunt u hieronder bekijken of ophalen bij de SWO en ontmoetingscentrum Mei.

voor onze bustochten is ons aanspreekpunt: mw. Francis Hoonhout.

Scootmobieltochten

Speciaal voor senioren die gebruik maken van de scootmobiel worden er iedere maand twee scootmobieltochten georganiseerd. Er zijn twee vaste groepen. De ene groep rijdt op woensdag en de andere op vrijdag.  De begeleiding van een groep wordt verzorgd door drie vrijwilligers die zich met de fiets verplaatsen. De groepsgrootte is maximaal 12 personen . De tochten zijn ongeveer 25 kilometer en worden uitgezet op het eiland Voorne Putten. Onderweg is er een stop om wat bij te praten en iets te drinken.

Voor onze scootmobieltochten is ons aanspreekpunt: mw. Francis Hoonhout

Overzicht activiteiten “Tochtjes – er op uit”