Maaltijdservice Spijkenisse

Heeft u even geen zin, of gaat het koken even moeilijk, dan biedt de Maaltijdservice uitkomst. De SWO levert koelvers en vriesvers maaltijden. Deze maaltijden zijn zeer goed van kwaliteit, bereid door chefkoks en speciaal afgestemd op het dieet van senioren. Onze klanten waarderen deze maaltijden enorm. Door het speciale procédé kunnen de koelvers maaltijden 10 dagen lang vers blijven in uw koelkast.
Zonder toevoeging van zout, suikers of andere middelen om bederf tegen te gaan. Een gezonde maaltijd zoals u die zelf altijd gewend was om te koken.

U heeft de keuze uit meer dan 75 koelvers en 40 vriesvers gerechten.
Ieder seizoen worden er speciale seizoensgerechten bereid en  de maaltijden kunnen ook zoutarm, gemalen en glutenvrij worden besteld.

De kosten voor een maaltijd bedragen € 5,15. Bestelt u maaltijden dan vragen we u minimaal 3 maaltijden te bestellen. Naast de maaltijden kunnen ook soep en of een toetje geleverd worden. De maaltijden kunt u ook online bestellen. Hiervoor heeft een inlogcode en paswoord nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij onze maaltijdservice via telefoonnummer 0181 695255 of emailadres maaltijdservice@swospijkenisse.nl.

Adviesgesprek aanvragen

Online bestellen

Telefoonnummer: 0181 695 255