Wordt maatje!

Vacature Maatjes

Wat wij vragen:

Vind je het leuk om iets voor een ander te betekenen en kan jij je goed inleven in de leefwereld van een ander? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in de gelegenheid  wekelijks bij een senior op bezoek te gaan? Zie je wellicht nog kans om senioren te helpen bij het opbouwen en versterken van hun eigen sociale netwerk? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Je bent open, begripvol en betrouwbaar en voelt je verantwoordelijk voor de taak die je op je hebt genomen. Je bent bereid om voor een langere periode wekelijks contact te hebben met iemand en deze persoon te helpen bij het opbouwen en versterken van zijn eigen sociale netwerk.

Taken en sollicitatieprocedure:

Herken jij je hierin?

Dan willen we graag dat je solliciteert naar onze vacature als Maatje bij senioren in Spijkenisse. Een Maatje is een bezoekvrijwilliger bij senioren die in een isolement zijn geraakt en geen beroep kunnen doen op familie, vrienden of buren. Je hoeft niet de deskundige of hulpverlener te zijn. Uitgangspunt is dat je samen plezier hebt in het contact en waar mogelijk ondersteunt bij het leggen van nieuwe contacten.

Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar: aanvraag@swospijkenisse.nl ovv Vacature Maatje(s). Een verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”true”]